I min yrkeskarriär möter jag personer och företag både i kris och framgång.

Jag har en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet i olika miljöer och branscher. I min yrkeskarriär möter jag organisationer och personer både i kris och framgång. Mitt arbete innebär guidning av grupper och individer både inom näringslivet, offentlig verksamhet, yrkeshögskolor, sjukskriva och arbetssökande. Min vision är att se varje individ jag möter bli sitt bästa jag. Oavsett vem du är, är mitt mål att förmedla verktyg och metoder till dig att hitta motivation och vilja att skapa bra förutsättningar för dig själv.

Det jag ser att jag kan bidra med i mötet med dig är nya perspektiv, att utgå ifrån nuläget och att alla våra egenskaper och erfarenheter, även om de har upplevts som besvärliga eller smärtsamma kan vändas till något fördelaktigt.

Min akademiska bakgrund är 3 års studier på Örebro universitet till hälsoutvecklare. Jag är även certifierad coach enligt ICF och yinyoga guide.

”Cajsa föreläser med både klokhet och värme kring relevanta ämnen som berör verksamheten.”

HELENA SJÖBERG, Hälsoutvecklare, kommunstyrelseförvaltningen Arboga kommun

”Cajsa har uppfyllt våra förväntningar och mer därtill. Hon har levererat en tänkvärd, rolig och inspirerande föreläsning som vi har nytta av både i arbetet och i övrigt. Vi är mycket nöjda.”

HELENA WRETMAN , Personalansvarig Försäkringskassan Eskilstuna

”Många bra och kompetenta föreläsare i kursutbudet. Cajsa hör till den bästa!”

SUSANNE PERSSON, deltagare i förberedande insats Arbetförmedlingen

”Cajsa är fenomenal på att lyssna på det jag inte alltid säger och ställa frågor som sätter huvudet på spiken. Det är utmanande och utvecklande att coachas av henne.”

MARTIN ARVIDSSON, privat coachkund