”Oavsett vem du är- så är jag van att möta människor där de befinner sig”

Är du en ledare som behöver fatta kloka beslut när det är mycket runtomkring? En förälder som arbetar heltid och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Eller en person som vill må bättre och kanske ta dig ur en tuff situation?

Det viktigaste när jag coachar är att vi utgår ifrån dina behov. Av den anledningen är jag flexibel vad gäller plats och upplägg. Kanske är du en arbetsledare som inte riktigt får ihop ditt arbete och din vilja att röra på dig? Eller en person som reser mycket och inte kan ses. Vi jobbar hela tiden med ett tydligt upplägg, men utifrån dig kan vi höras via telefon, skype, på en lugn och neutral plats eller att vi ses under en promenad.

Oavsett vem du är- så kan vi tillsammans skapa det du önskar, bara du är beredd att vara nyfiken och modig.

Coaching-för ett hållbart liv

Upplever du att du skulle må bra av en mer hållbar vardag?

Är du trött på att rusa runt, släcka bränder och ha låga energinivåer? Eller har du kanske så låg energi att du inte orkar så mycket?

Det här programmet är utformat för att ge näring till där du befinner dig just nu. Ett upplägg som utgår från att regelbunden återhämtning i vardagen är vägen. Inte målet.

Detta ingår:

  • 5 coaching samtal (a´1h på tele/zoom)
  • Inspelade filmer/ljudfiler med syfte att skapa hållbarhet kring återhämtning och stötta dina behov (5-15 st med varierande längd, 5-35 min). Syftet är att uppmuntra ditt återhämtande system att aktiveras.
  • Stöttning och reflektioner via mail mellan coaching samtalen

Jag ser fram emot att möta dig där du är.
Lyssna in, stötta, utmana och uppmuntra dig att skapa vanor och rutiner för att regelbundet ta hand om dig, rikta fokus till dig och dina behov på ett hållbart, kärleksfullt och medvetet sätt.

Du bestämmer själv takten och hur du vill ta del av upplägget, tillsammans gör vi en planering som passar dig.

Investering 4995 kr
Anmälan till cajsa@cajsanorgren.se

Coaching

Coaching-Riktning

Är du i behov av en riktning?

Inte som i en målsättning utan som en guide. En vägvisare att luta dig mot i livets olika skeenden och situationer. En riktning som tagits fram ur dina värderingar och behov med tanken att stötta till ett hållbart mående.

Vi inleder med två tätare samtal och följer upp med ett tredje samtal inom en månad. Under samtalen arbetar vi med olika mentala tekniker och övningar för att komma till djupet av vad som är viktigt för dig i livet. Du kommer också att ha tillgång till en kortare morgon och kvällsritual (inspelat material) som stöd för din riktning. Mellan andra och tredje samtalet får du även reflektionsfrågor.

Detta ingår:

  • 3 coaching samtal (a´1 h på tele/zoom)
  • 1 morgonritual
  • 1 kvällsritual
  • Reflektionsfrågor via mail

Låt oss utforska och ta fram din riktning tillsammans!

Investering 2225 kr
Anmälan till cajsa@cajsanorgren.se