Yin Lunch

Ge dig själv, din kropp, ditt sinne och ditt nervsystem en chans att koppla av, återställa och fylla på.

I yinyogan skapar du mjuka (ibland mer dynamiska) positioner som hålls under en längre tid samtidigt som du arbetar med medveten närvaro. Yinyogan hjälper dig att öka medvetenheten och kontakten mellan kropp och sinne samt stimulerar till att frigöra spänningar och begränsningar, såväl kroppsliga som mentala och känslomässiga.

Passar alla människor och kroppar. Perfekt för dig som vill stressa ner och har en snabb livsstil. Yin yogan har också visat sig vara fin mot värk i kroppen, då vi arbetar med bindväven/fascian där mycket av vår stelhet och värk kan finnas.

Min stil att förmedla yinyogan  är inkännande och ger utrymme till ditt eget utforskande. Jag tror inte att någon vet exakt hur vi ska göra för att få ett visst resultat (mindre värk, ökat lugn, må bättre osv), utan att vi alla och envar behöver känna in till oss själva vad som funkar just nu.  I min värld finns det inget facit till hur vi ska göra eller vara för att må bra, jag ser bara en massa olika vägar som leder just dig till din plats.

Onsdagar 11.15 – 12.15

Period v34-43, 19 aug-21 okt

Hela perioden, 10 gånger 1500 kr

Klippkort 5 gånger som gäller under perioden 800 kr

Drop in 170 kr/tillfälle

Anmälan till cajsa@cajsanorgren.se för heltermin eller klippkort.
Drop in sms:a 072 238 11 33

Studion, Nygatans Yoga ligger på Nygatan 38 i Örebro (ovanpå Nerikes Dansinstitut). Jag tar emot friskvårdscheckar och friskvårdskuponger från Actiway och Min friskvård.

Riktlinjer Covid19

Vi är ett litet antal deltagare på klasserna så att det finns gott om plats mellan yogamattorna. För att minska risken för virusspridning kan du ta med en handduk/filt att lägga över mattan du lånar, du kan givetvis också ta med egen matta om du önskar.

Yinyoga Örebro