I min yrkeskarriär möter jag personer och företag både i kris och framgång.

Jag har en genuin nyfikenhet på det mänskliga beteendet i olika miljöer och branscher. I min yrkeskarriär möter jag personer och företag både i kris och framgång. Mitt arbete innebär utveckling av grupper och individer både inom näringslivet, offentlig verksamhet och yrkeshögskolor. Alla dessa möten har gett och ger mig dagligen nya erfarenheter att möta människor och grupper där de är.

Att utgå ifrån de förutsättningar som finns och skapa lösningar och resultat är en av mina styrkor. Jag är också övertygad om att hälsa, välmående, prestation och resultat kommer från samma källa. Mår vi bra-gör vi bra.

Min akademiska bakgrund är 3 års studier på Örebro universitet till hälsoutvecklare. Jag är även certifierad coach enligt ICF.

”Cajsa föreläser med både klokhet och värme kring relevanta ämnen som berör verksamheten.”

HELENA SJÖBERG, Arboga kommun

”Cajsa har uppfyllt våra förväntningar och mer därtill. Hon har levererat en tänkvärd, rolig och inspirerande föreläsning som vi har nytta av både i arbetet och i övrigt. Vi är mycket nöjda.”

HELENA WRETMAN, Försäkringskassan Eskilstuna

”Många bra och kompetenta föreläsare i kursutbudet. Cajsa hör till den bästa!”

SUSANNE PERSSON

”Cajsa är fenomenal på att lyssna på det jag inte alltid säger och ställa frågor som sätter huvudet på spiken. Det är utmanande och utvecklande att coachas av henne.”

MARTIN ARVIDSSON