”Oavsett vem du är- så är jag van att möta människor där de befinner sig”

Är du en ledare som behöver fatta kloka beslut när det är mycket runtomkring? En förälder som arbetar heltid och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Eller en person som vill må bättre och kanske ta dig ur en tuff situation?

Oavsett vem du är- så är jag van att möta människor där de befinner sig.

Coaching är en metod för att hjälpa dig att utvecklas till den person du behöver vara för att nå dit du vill och samtidigt vara i balans och må bra. Tillsammans klargör vi vad som är viktigt, vad och framförallt hur du ska göra för att nå dit du önskar. Var du än befinner så arbetar vi för att du ska kunna leda dig själv på ett effektivt och välfungerande sätt. När vi har avslutat vårt samarbete är tanken att du fungerar som din egen coach och leder dig själv på ett sätt som gör att du är mindre beroende av dagsform och yttre stimuli.

Det viktigaste när jag coachar är att vi utgår ifrån dina behov. Av den anledningen är jag flexibel vad gäller plats och upplägg. Kanske är du en arbetsledare som inte riktigt får ihop ditt arbete och din vilja att röra på dig? Eller en person som reser mycket och inte kan ses. Vi jobbar hela tiden med ett tydligt upplägg, men utifrån dig kan vi höras via telefon, skype, på en lugn och neutral plats eller att vi ses under en promenad.

Oavsett vem du är- så kan vi tillsammans skapa det du önskar, bara du är beredd att vara nyfiken och modig.

BOKA